Romana Panić započela novu vezu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 15 May 2011

Romana Panić od maja prošle godine, kada je raskinula četvorogodišnju vezu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisem, nije imala dečka, ali odnedavno je poznata Banjalučanka započela vezu sa Predragom Lazarevićem iz Crne Gore.

Romana ima novog dečka

Romana i njen novi izabranik upoznali su se prošlog leta u Podgorici prilikom njenog nastupa.

Tokom višemesečnog druženja shvatili su da imaju dosta toga zajedničkog, pa su se upustili u vezu.

Iako ih deli razdaljina, to im ne predstavlja problem da se redovno viđaju. Predrag često dolazi u Beograd, ali pevačica izbegava da se na javnim mestima pojavljuje sa svojim novim izabranikom. I Romana, kad god joj obaveze to dozvoljavaju, odlazi u Crnu Goru, pa je tako bilo i nedavno kada je Predrag slavio rođendan.

Sa prekidom prethodne veze, Romana je odlučila da detalje o emotivnom životu više ne deli sa javnošću, pa je pri svom stavu ostala i ovoga puta.

- Samo ću reći da sam zadovoljna svojim emotivnim životom. Na tu temu više ne bih pričala. Trenutno sam zaokupljena karijerom, do kraja meseca ću izdati novi album, završavam sve obaveze oko toga, kupujem garderobu, radim nove fotografije i to je ono što mi je u ovom trenutku najbitnije – rekla je Romana za magazin Hello!.

Pevačica je od svog novog dečka starija pet godina. Predrag koji je bivši sportista trudi se da Romana, kad god je sa njim, ima osmeh na licu. Romana se posle duže vremena ponovo prepustila emocijama, za sada uživa u novoj romansi, ali se ne opterećuje time da li će odnos sa Predragom prerasti u nešto ozbiljnije.

Reklame

Ostavite komentar