RTS odgovorio Vladi Stanojeviću

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 May 2011

Izjava voditelja Vlade Stanojevića da je „RTS poslao Ninu na ‚Evrosong‘ kao slepicu i da je na nju potrošeno svega 100 evra“ iznervirala je čelnike javnog servisa, pa su rešili da mu javno odgovore.

Vlada Stanojević

Na adresu  redakcije lista Alo stiglo je saopštenje, koje je poslato iz RTS-a, koje objavljujemo u celosti:
„Osoba koja se, bez vidljivog razloga, odaziva na Vladimir Stanojević, a sebe predstavlja kao manekena, učesnika velike braće, farmanologije, eksplicitnih kućnih video-snimaka, izjavila je na jednoj društvenoj mreži, a potom ‚repetirala‘ tu izjavu, da je ‚RTS Ninu poslao u Nemačku kao slepicu, potrošivši na nju 100 evra‘. Možda bi tužilac mogao da kaže koju reč na društveno neprihvatljivo ‚slepica‘, a sud da presudi da ovaj farmer mesec dana nosi i ne skida tamni povez preko očiju. Da vidi kako je ljudima osuđenim da celi život gledaju u crno, a da ih onda neki ‚slepi mozak‘ naziva ‚slepcima‘.
Što se nas tiče, odgovaramo ovom farmeru isključivo zbog brojnih čitalaca koji su bili izloženi njegovoj gluposti. O našoj Nini dva meseca brine ekipa od preko 30 ljudi. Svi su okupljeni oko iskusnog i profesionalnog tima RTS-a i autorke pesme Kristine Kovač. Ukupno je njih 17 otputovalo sa Ninom u Dizeldorf. Nina je, videli ste, blistajući ušla u finale, svetski mediji pozitivno ocenjuju njen nastup, pesmu, stil, koreografiju i opšti utisak koji ostavlja srpska delegacija. Toliko o ‚slepcima‘, ‚100 evra‘, ‚koreografiji‘“, navodi pres služba javnog servisa.

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 15/05/2011 at 21:48

    Svi vi iz penzionerskog rts-a garantujem da 70%vodite poreklo sa sela pa mnogo dobro znate sta u zargonu znaci rec”slepac”,te tako znate da Vlada nije mislio ruzno o ljudima koji su bez vida !Slepac,jadnica,mukica , to se i u najboljem konteksu pominje medju mladima, tako da pretnje ovom mladom momku koji svakog dana ide napred, i to provincijalac!Treba vama ovakav jedan medju te smrknute i bez zivota ,radosti vase preozbiljne voditelje koji i jutarnji program vode namrsteni pa ni da me probude ne mogu ,jer gubim volju za zivotom ,a sve u strahu od Tajsona Tijanica koji na mesto ubija i musice ,a tek cinjenicu da si nezamenjljiv u ”njegovoj dss tv”da i ne pomislis !Daj plate ljudima glavonjo tijanicu ,pa ce i tvoji imati osmeh koji krasi Vladu Stanojevica !A,mozda i Vujakliju ili neki jednostavniji recnik da kupis !

Ostavite komentar