Šakira stigla u Beograd

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 May 2011

Šakira u BeograduPopularna kolumbijska pevačica Šakira, nakon održanog koncerta u Bukureštu, stigla je u Beograd.

Ekipa novinara i jedan broj fanova čekali su zvezdu na aerodromu “Nikola Tesla”, a ona ih je ljubazno pozdravila i rekla kako se super oseća i kako joj je veoma drago što je stigla u srpsku prestonicu. Ova latino diva bila je veoma raspoložena, ljubazno je slala poljupce i mahala svim obožavaocima, kojih nije bilo preterano puno, s obzirom da je zvezda u Beograd stigla u kasnim večernjim časovima.

Na radost svih fanova Šakira će već u ponedeljak održati koncert u “Beogradskoj areni”, koji će, kako je najavljeno, biti pravi spektakl. Ovaj koncert je u sklopu “The Sun Comes Out” turneje i ispuniće snove svih obožavaoca.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i jedna od najvećih hitova, pesma ‘Waka Waka’, koja je obeležila prošlo leto, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, priređujući fanovima spektakularno iskustvo. Nastup će trajati dva sata i biće mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog roka, pa su upravo njeni koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravih muzičkih zvezda.

Atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji.

Reklame

Ostavite komentar