Šakirina lista želja za nastup u Beogradu

Izvor: tracara.com
Postavljeno 03 May 2011

Svi oni koji žele da vide poznatu kolumbijsku pevačicu Šakiru kako uživo peva i igra, moćiće to da učine već 9.maja na njenom koncertu u Beogradskoj areni. Šakira će zasigurno održati spektakularan koncert, ali organizatorima izgleda da nije bilo nimalo lako da pevačicu dovedu u Srbiju.

Šakira u Beogradu

Na listi želja pevačice najbitnije su dve stvari obezbeđenje i hrana! Naime, Šakiri će na raspolaganju biti dve crne limuzine sa zatamljenim staklima. Sem zatakljenih stakala, za njenu bezbednost brinuće se i telohranitelji – i to naoružani. Šakira nije bila previše zahtevna što se tiče opremanja njene prostorije u Areni, ali je zato dostavila listu zanimljivih namirnica, koje želi da je sačekaju u srpskoj prestonici.

Kako sa sobom dovodi i svog ličnog kuvara, pevačica očekuje da joj na raspolaganju budu mango, banane, mandarine, borovnice, kupine, jagode, breskve, šljive, lubenica, nekoliko vrsti čipsa, grickalice i probrani slatkiši. Što se pića tiče, nije tražila ništa alkoholno, ali je bezalkoholnih pića naručila na pretek: dijetalnu koka kolu, dijetalni i obični pepsifiji vodu, 7up, šest energetskih pića gatorade, nekoliko vrsta čajeva, sojino mleko, kao i prirodni sirup za iskašljavanje. Zanimljivo je da je Šakira izrazila želju da sve preostale namirnice i hrana budu donirani lokalnoj narodnoj kuhinji.

Reklame

Ostavite komentar