Sandra Obradović još nosi prsten Slobodana Vasića !?

Izvor: Press online
Postavljeno 12 May 2011

Voditeljka televizije Pink i bivša učesnica rijalitija „Farma” otkrila nam je da je do sada dva puta bila zaprošena, ali da još ne planira da stane pred oltar.

Iako je trenutno sama, poslednji verenički prsten od belog zlata i dragog kamena i dalje nosi jer joj je posebno drag.

Na nedavnom slikanju za naš list primetili smo da na njenom prstu sija prsten sa belim kamenom. Atraktivna voditeljka ga je čak nosila na levoj ruci do malog prsta, gde se inače nosi verenički prsten.

- Istina je da je to verenički prsten, i to drugi po redu koji sam dobila, ali ta ponuda više ne važi. Bila sam do sada verena dva puta, ali, nažalost, nijedna od tih veza nije opstala. Sada sam sama, nemam dečka, a prsten nosim jer mi se sviđa. Podseća me na lepe trenutke i ne znam zašto ga ne bih imala na ruci kada to poželim – kaže za Press Sandra.

Iako nije želela da nam otkrije ko su momci iz njenog života koji su je zaprosili, pretpostavljamo da je prvi bio njen dugogodišnji dečko, odbojkaš Ivica Jevtić. Kako saznajemo, prsten sa belim kamenom, koji se često može videti na Sandrinom prstu, poklon je „Grand zvezde” Slobodana Vasića, sa kojim je voditeljka doskoro bila u vezi.

Reklame

Ostavite komentar