Saša Lošić Loša želi decu, i to hitno !

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 May 2011

Saša Lošić Loša ovih dana provodi vrijeme na relaciji Sarajevo–Ljubljana, a razlog je snimanje novog albuma “Plavog orkestra” koji bi do ljeta trebalo da se pojavi na tržištu.

Loša priznaje da ima veliku tremu pred premijeru filma “Orkestar”, koja nas očekuje dvadeset trećeg jula u okviru “Sarajevo Film Festivala”, jer taj dan će u potpunosti biti posvećen bendu koji je obilježio osamdesete godine prošlog vijeka.
Hoćete li ponovo sarađivati sa Severinom, s obzirom na to da su vas paparaci nedavno uslikali na kafi?

“Paparaci vole da svugde zaviruju! To je bila prijateljska kafa i ništa više. Još smo se Severina i ja zezali da nećemo ustati od stola sve dok ne odu. Međutim, nisu nas pustili i odmah su napisali da radimo zajedno. Ne znam, ako bude neka dobra pjesma, vrlo rado!”
Jeste li upoznali Severininog verenika Milana Popovića?

“Nisam, ali Severina je jako zaljubljena i sija kao nikad ranije! Kad je pozovem, on je pored nje i pošalje mi pozdrav. Ja im želim svu sreću i nadam se da će ta ljubav dovesti i do braka. Zvala me je na proslavu rođendana, ali nisam mogao da idem zbog posla.”

Kad smo već kod braka, i vas stalno pitaju kada će svadba…

“Špela i ja smo već navikli na ta pitanja, pa uglavnom i ne odgovaramo, nego se pravimo da nismo čuli pitanje! Biće, jer već odavno razmišljamo o braku i djeci. Sva moja generacija se skrasila, uživaju u porodičnom životu, a ja gledam kako im se rađaju djeca i razmišljam da je vrijeme. Novinari su me ženili već desetak puta, ali još nisam oženjen.”

Reklame

Ostavite komentar