Sekretarica tuži Breda Pita i Andželinu Džoli

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 12 May 2011

Bivša sekretarica Breda Pita i Andželine Džoli, koja je radila u njihovom vinogradu na jugoistoku Francuske, podnela je tužbu sudu zbog “nezakonitog” otpuštanja.

Sekretarica, koja je od 2002. radila na imanju u Provansi, “otpuštena je u februaru 2010. pod izgovorom da je od novembra 2009. bila na bolovanju i da je time ugrozila firmu”, kazao je njen advokat Emanuel Lido.
“Ona taj otkaz nije prihvatila i smatra da protivzakonitim”, dodao je advokat i objasnio da njegova klijentkinja traži 80.000 evra odštete pred pomirbenim sudom, francuskom sudskom instancom koja se bavi odnosima radnika i poslodavaca.

Njegova klijentkinja javno će se izjasniti na ročištu, zakazanom za 7. jun u sudu u Draginjanu.

“Pošto smo suočeni sa zaglušujućom tišinom, odlučili smo da preduzmemo određene korake”, kazao je advokat.

Bred Pit i Andželina Džoli kupili su u junu 2008. imanje Miraval, zamak iz 17. veka sa 400 hektara šume i vinograda koji se trenutno renovira.
Glamurozni par doputovao je na festival u Kanu, koji je otvoren u sredu. Andželina Džoli na festivalu promoviše animirani film “Kung Fu Panda 2″, a Bred Pit je među zvezdama filma “The Tree of Life” Terensa Malika, koji je među kandidatima za Zlatnu palmu.

Reklame

Ostavite komentar