Skandal: Ana Nikolić malog Japanca iskoristila samo za slikanjе?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 11 May 2011

Pevačica Ana Nikolić, koja je pre nekoliko dana ekskluzivno za magazin ’Story’ otkrila da je postala starateljka jednoipogodišnjem Japancu, izgleda da je tom informacijom prevarila javnost.

Seksipilna Paraćinka medijima je ispričala da joj je jedna porodica iz Japana koja je posle zemljotresa ostala bez krova nad glavom, poverila na čuvanje svog sina.

Ona je rekla da je ’njen brat Marko, koji je igrao fudbal u Japanu, doveo dečaka preko jednog druga’. Međutim, kako saznaje ’Kurir’, ništa od toga navodno nije istina a mali Japanac rođen je u Beogradu.

’Ana je dečaka Iđimaru Masahija Taikija pronašla na Novom Beogradu, gde živi sa svojom porodicom. Predložila im je da urade editorijal za jedan časopis, na šta su roditelji dečaka pristali. Međutim, nije im rekla kako će uz fotografije izaći i informacija da se ona stara o njemu’ rekao je za ’Kurir’ dobro obavešteni izvor i dodao da je porodica dečaka bila šokirana objavljenim neistinama. Takođe, potreslo ih je što se pevačica poigrala vrlo osetljivom temom poput prirodne katastrofe u Japanu.

Inače, pravnici otkrivaju da neko lice ne može postati staratelj maloletnom detetu samo zato što su mu ga njegovi roditelji poverili na čuvanje, i potrebno je proći određenu pravnu proceduru.
Međutim, iz Anine PR službe poručili su da je ona zaista starateljka malom Japancu, i da nije istina da se sa njim samo slikala.

Reklame

2 komentara

  1. mca said on 12/05/2011 at 08:43

    dalabu,cim se druzi sa jecom…a ova joj verovatno daje savete kako sto bolje da ispadne smesna i tenkre…

  2. kasper said on 03/06/2011 at 11:05

    a zasta bi drugo ogla da ga iskoristi ? za limunadu? jbse bre i u tegli meda bi da vidis govno !

Ostavite komentar