Skandal: Dača Ikodinović otkrio razlog razvoda

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 06 May 2011

Iako je delovalo kao da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović sklopili primirje nakon razvoda, bivši vaterpolista ponovo je podgrejao prepucavanje po novinama, tvrdeći da je do rastanka došlo jer je Nataša varala njega a ne on nju.

‘Istina je da me je varala’ rekao je Ikodinović za ‘Puls’ i dodao da tokom braka nije znao za preljubu ali je ipak sumnjao. ‘Najjače da sam znao. Možda sam sumnjao, ali nikada nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad znam sigurno da je tako’ rekao je Dača, ali nije želeo da otkrije sa kim ga je bivša supruga varala. Na pitanje da li sada ima dokaze za preljubu, odgovara da nema.

‘Kakav dokaz? Pa šta, samo još fali da sam ih video u krevetu zajedno’ kaže vaterpolista i objašnjava zašto se sada odlučio da progovori o nevernosti u svom braku.

‘Odvratna mi je ta priča, ispada kao da je ona mene izdržavala sve vreme, a to nema veze s mozgom. Ja znam tačno u paru koliko sam zaradio. Šta sad treba ljudi da misle o meni?! Ako sam bio miš za neke druge stvari, OK, bio sam. Sad više neću da budem’ izričit je Ikodinović, koji je tom prilikom i zapretio da će ‘reći svašta’ ako Nataša bude u javnosti pričala nešto što mu se ne bude dopalo.

Ističe da mu Bekvalčeva nije priznala prevaru, iako ga je ’gledala u oči i klela se u majku’. Dodao je i da ga ne zanima šta ona sada radi i sa kim se viđa, te da se sa rukometašem Ljubom Jovanovićem najnormalnije pozdravlja kada ga sretne.Na kraju je prokomentarisao i Natašinu nedavnu izjavu da joj bivši muž nedostaje.

‘Ha-ha-ha! Da, naravno. Užasno joj nedostajem. To je još jedna njena priča, da opet ona valjda ispadne neka žrtva, šta li’ završava Ikodinović, a na pitanje da li i dalje voli bivšu suprugu, odlučno je rekao ‘ne’.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 07/05/2011 at 08:49

    Dosta vise o ovoj sponzorusi!

Ostavite komentar