Skandal: Karleuša nazvala Cecu “simbolom kiča”

Izvor: Kurir
Postavljeno 19 May 2011

Jelena Karleuša je pre dva dana na svom Fejsbuk profilu napisala status: „Tetovirane obrve? Neukus bez presedana“. Ništa tu ne bi bilo čudno da njena rivalka Svetlana – Ceca Ražnatović nema istetovirane obrve! Nakon ovog Karleušinog zaključka krenule su priče da se rat između slatke male i Ražnatovićke ponovo nastavlja. U stvari, nikad nije ni prestao, samo je jedan kratak period očigledno bio zatišje pred buru.

rat cece i karleuse

- Jelena je inspiraciju za svoj status očigledno našla u ovonedeljnom magazinu Svet, na kome je Ceca na naslovnoj strani, a u prvom planu su njene istetovirane obrve – započinje priču izvor Kurira, i dodaje:

- Kako Karleuša sve što misli – voli i da kaže, ne čudi što je svoj stav podelila s brojnim virtuelnim prijateljima na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Pored folk dive, još jedna (ne) prijateljica pop dive ima istetovirane obrve, a to je Mira Škorić! Verovatno je JK mislila i na nju kad je pisala ove rečenice… Kontaktirali smo s Jelenom i naveli prvoosumnjičenu na njenom spisku, to jest Cecu!

- Nisam znala da i ona ima istetovirane obrve. Sad ste me vi obavestili… Znam samo da je to totalni neukus bez presedana – bilo je sve što nam je rekla zgodna pevačica.
Dobro je da smo je obavestili!

Reklame

Ostavite komentar