Skandal: Karleuša zabranila sve snimke njenog vređanja publike

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 13 May 2011

Jelena Karleuša izvređala je publiku na koncertu u Zaječaru, a osim što se poslužila psovkama pokazala je i srednji prst i poručila kako je ona “žena sa mu….”. Svi snimci na kojima je to moglo da se vidi sada su skinuti s “Jutjuba”.

snimak karleuše u zaječaru

Kako je to izgledalo, moglo je da se vidi na snimku postavljenom na “Jutjub”, ali je na insistiranje Jelene Karleuše taj video snimak uklonjen s “Jutjuba” zbog zaštite autorskih prava, prenosi Blic.
I prethodni snimci sa koncerta koji je održala povodom Dana Zaječara, skinuti su sa popularne mreže.

Razlog za ovakvu reakciju bilo je to što je u isto vreme dok je ona pevala grupa srednjoškolaca protestovala protiv nje.
- Ne želim da pridajem značaj nekolicini nadrogiranih i pijanih huligana. Nije im pošlo za rukom da pokvare veče hiljadama ljudi koji su uživali u koncertu. Moram da kažem da nije reč o srednjoškolcima, kako se to tendencionalno plasira u javost, već o bahatoj i bezobraznoj grupici. Na njihove uvrede sam odgovorila rečnikom koji oni najbolje razumeju, uz odobravanje publike ,i nastavila sa koncertom”, rekla je Jelena Karleuša u saopštenju povodom ovog slučaja.

Reklame

Ostavite komentar