Skandal: Marijana i Nemeš demolirali kuću Velikog Brata

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 26 May 2011

Marijana i Nemeš podivljali su pod dejstvom alkohola i demolirali kuću Velikog brata. “Devojačko veče” pred kraljevsko venčanje prekinuo je glas Velikog brata kada su ukućani izgubili kontrolu nad sobom. “Golupčići” lomili kamere, plakali i želeli da napuste rijaliti.

Nemeš demolira kuću

Vec je utvrđeno da stanari kuce Velikog brata čim popiju alkohol gube apsolutno
svaku kontrolu nad sobom. Sinoc u kući je organizovano devojačko veče pred kraljevsko venčanje na kojem su samo prisustvovale žene, a muškarci su sve to mogli da posmatraju.

Lester je bio u ulozi stripera i on se najviše trudio oko Soraje, igrajući joj u krilu, što je njoj prijalo. Marijana se poljubila sa Brendonom koji je žurci takođe prisustvovao jer je u ulozi Kraljice majke.

Nemeš i drugi deo momačke ekipe mogao je na momenat da posmatra ponašanje ukućanki pa su komentarisali njihovo bahato ponašanje. Polivale su se alkoholom, vrištale, a Nemeš je samo dovikivao “ne prosipajte votku”, očigledno ljubomoran što ne može da učestvuje i on, a onda je počeo da se iživljava i dmeolira kuću. Prvo je pokušao da razvali vrata, a onda je počeo da udara u zid pesnicom.

Posle razuzdanog ponašanja ukućana i demoliranja kuće, Veliki brat je odlučio da
ukućanima prekine žurku. Soraja se naljutila zbog toga i u naletu besa bacila prsten rekavši da nije luda da se uda. Nemeš je opet plakao u ispovedaonici a Marijana je opet izrazila želju da želi napolje! Po izlasku iz ispovedaonice izlupala je sve po kući, urlala na Nemeša i razbila kemeru!A onda se “zakačila” sa Bojanom koju je uspela i da rasplače.

Veliki brat se još uvek nije oglasio ali se očekuje da će ukućanima ovakvo ponašanje biti i te kako naplaćeno.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 27/05/2011 at 07:26

    Nocas sam to video! Ne znam kako neko moze uopste ovako nesto da tolerise! Ovo “dno” od Marijane je pijana sve krivila sto su joj unistili zivot!!!Ono sto sam video, ja bi ih sve izbacio napolje.U VB nema niceg normalnog i zato bi taj program trebalo zabraniti!

Ostavite komentar