Skandal na pomolu: Nikolina Kovač tuzi Grand

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 May 2011

Gotovo sve devojke koje su učestvovale u baražu za „Zvezde Granda“ veruju da je došlo do velike prevare, ali je jedino Nikolina Kovač, koja je u vezi sa Ljubišom Dodikom, skupila hrabrost da to i dokaže. Snajki Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske, javio se veliki broj fanova koji čuvaju SMS poruke, koje dokazuju da je bilo nemoguće dati svoj glas njoj, iako im je kredit s mobilnog telefona skinut.

- Sve ćemo dokumentovati i ozbiljno razmišljam da podnesem tužbu. Imam preko 1.000 SMS poruka od prijatelja, rodbine i fanova kao dokaz da je došlo do velike prevare, a šta je sa ostalim do kojih nismo došli… Ovo je velika malverzacija, koja je i te kako degradirala „Grand“. Providno je i bezobrazno. Moja porodica je u Bosni veoma poznata i nemoguće je da sam dobila ovako mali broj glasova. Jednostavno, SMS poruke za mene i Andreanu Čekić su opstruirane – rekla je Nikolina za Kurir.

Ona kaže da je još tokom takmičenja upozorila ljude koji nadgledaju glasanje da nije sve regularno:

- Tokom emisije su mi slali poruke iz Bosne, Nemačke, Švajcarske da ne mogu da glasaju za mene. Rekla to sam predstavnicima mobilnih operatera u studiju, a oni su odgovorili da je to zbog Evrovizije, međutim, to je priča za malu decu.
Nikolina želi da se ponovi baraž, jer bi to bilo pošteno prema svim takmičarkama, i zaključuje:

- Na ovome se neće završiti, jer je sve nameštaljka!
Novinari Kurira su pokušali da kontaktiraju sa Sašom Popovićem, ali on je ostao nedostupan do zaključenja broja.

Reklame

Ostavite komentar