Skandal: Velika prevara u “Zvezdama Granda”

Izvor: Kurir
Postavljeno 16 May 2011

Pevačica Ana Sević žestoko je oštećena u subotnjem baražu jer je tokom njenog nastupa na dnu ekrana stajalo „glasajte za Nikolinu Kovač“. Mlada Užičanka nastupala je pod rednim brojem pet, međutim, dok je pevala pesmu Indire Radić „Srpkinja je mene majka rodila“, gledaoci su mogli da pročitaju: Glasajte! Broj četiri – Nikolina Kovač!

Grand prevara

Da zlo bude veće, u jednom trenutku na ekranu se našla Anina slika, ali se ton izgubio, pa su njene šanse da prođe dalje svedene na minimum.

- Mnogo sam se potresla zbog svega – započinje priču Ana Sević i dodaje:
- Ko je kriv za ovu neprijatnu situaciju, više nije ni bitno. Ne znam da li su moji glasovi otišli Nikolini, ali Saša Popović nije mi dao nikakvo objašnjenje, niti sam imala vremena da ga bilo šta pitam. Mogu samo reći da ovaj gore vidi sve – zaključuje nesuđena „Zvezda Granda“, kojoj su prijatelji iste večeri javili šta se dešava, pa je nakon ispadanja odbila da direktoru Popoviću prokomentariše svoje učešće.

Saša Popović po starom običaju nije želeo da odgovori na  pozive i SMS poruke novinara Kurira i objasni ko je odgovoran za ovaj skandal pred milionskim auditorijumom. Nije im pojasnio ni zbog čega glasovi sa MTS mreže nisu registrovani, kao ni zbog čega gledaoci iz Nemačke nisu mogli da pošalju glas za svog favorita.

Nije imao nijedan jedini odgovor, a vi samo glasajte, glasajte, glasajte…

Reklame

Ostavite komentar