Skandal: Vlada Stanojević ispljuvao Bubu Dobrosavljev

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 May 2011

Vladimir Stanojević je gostovanjem u emisiji “Arena B13″ potvrdio ono o čemu se dugo šuška po kuloarima – da ne podnosi koleginicu Ljubinku – Bubu Dobrosavljev!


Voditelj, čini se, ne može bez skandala, pa je posle afere sa Ćeranićima i njegovim privatnim porno-snimcima, na red došla i partnerka iz emisije “Zvezde Granda”:

“Buba je dugo radila na televiziji koja nema zabavno-muzički program, na TV Studio B, u emisijama koje se bave vodovodom i kanalizacijom, i došla je u ‘Grandov’ studio kao pala s Marsa”, izletelo je Stanojeviću pred milionskim auditorijumom. On je čak ocenio Ljubinkin rad slabom šesticom, dok je Minji Miletić, s kojom vodi “Jutarnji program”, dao čistu desetku.
Buba je bila neprijatno iznenađena kad su joj novinari saopštili kako je kolega ocenio: “Nisam gledala Bokijevu emisiju, ali nije mi svejedno zbog toga što je Vlada rekao. Činjenica je da se ne družimo privatno. Otišli smo nekoliko puta na kafu, čak i na večeru, ali nismo ostvarili blisko prijateljstvo. Međutim, dobro sarađujemo i imam lepo mišljenje o njemu. Smatram da niko ne može da te oblati ili uvredi koliko možeš sam sebe svojim postupcima i rečima”, rekla je ljubazno Buba, poslavši jasnu poruku između redova.
Bez obzira na netrpeljivost, nema sumnje da će Vlada i Buba i dalje raditi zajedno. Sa sve osmehom… makar do kraja ove sezone “Zvezda Granda”!

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 23/05/2011 at 07:41

    Ala se ovaj “zaigrao”! Umislio seljak da je gradska faca i to ne bilo koja, vec ona koja moze i drugima da cita lekcije! E ovakav kakav jeste moze da bude samo na Pinku!Kakav neandrtalac!A ne zna ni tri recenice da sastavi!

Ostavite komentar