Slađana Delibašić ne žuri da se uda

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 15 May 2011

Uprkos najavama da će uskoro stati pred oltar sa dugogodišnjim dečkom Igorom Matićem, pevačica Slađana Delibašić ističe da ne žuri da se uda. S obzirom na to da je poznato da je Igor sklon prevarama, denserka naglašava da će pre nego što se odluči na taj korak, dobro razmisliti i pružiti mu još jednu šansu.

- Rešila sam da ga testiram i da vidim da li je, zaista, spreman da se promeni – rekla nam je Slađa, koja je sa Igorom bila u rijalitiju „Parovi“. – Čvrsto mi je obećao da me više neće varati, ali muškarcima uopšte ne verujem. Ja sam ta koja će da odluči i preseče da li će biti venčanja ili ne. Igor i ja smo u vezi osam godina, sa prekidima, a punih pet živimo zajedno u mojoj kući. Neko vreme smo bili u Novom Sadu, jer je tamo imao mlin. Priča o našem venčanju i dalje stoji, jedino ako Igor ponovo nešto ne zabrlja, jer ja sigurno neću. Želja mi je da se venčam u crkvi.

Na pitanje šta na ideju o ponovnoj udaji kaže njen bivši suprug Đole Đogani, sa kojim je u odličnim odnosima, Slađana kaže:

- Đole me je posavetovao da ne žurim sa tim i da uživam u slobodi. Inače, svi me pitaju zašto hoću ponovo da se udam i govore da mi to uopšte ne treba.

Reklame

Ostavite komentar