Snežana Đurišić: Spasila bih Nikšu da mi se obratio!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 May 2011

Tragičan epilog četvoromesečnog nestanka estradnog menadžera Velimira Nikšića, čije je beživotno telo isplivalo prošle srede u blizini rumunskog grada Oršava, njegovi prijatelji iz sveta muzike dočekali su sa nevericom.


Ipak, najveći šok kod ljudi koji su ga poznavali izazvala je informacija da je u smrt otišao zbog prezaduženosti, a legendarna folk pevačica Snežana Đurišić kaže da bi mu novac pozajmila da joj je tražio.
- Veoma sam pogođena ovom tragedijom i pričama koje sada kruže. Meni nije tražio novčanu pozajmicu, a da jeste, naravno da bih mu je dala i spasila ga. Dugo smo već prijatelji i ovo je velika tragedija za sve nas koji smo ga poznavali i bili mu prijatelji – ističe Đurišićeva za „Alo!“, a svoju nevericu nije krio ni član grupe „Legende“ Zoran Dašić Daša, koji ističe da je novčanim pozajmicama pokušao da pomogne tragično nastradalom menadžeru.
- Ne mogu da verujem šta se desilo. Sve vreme sam odbijao da poverujem u to. Znao sam da ima neke dugove, čak sam mu i ponudio finansijsku pomoć koju je on i prihvatio, ali očigledno da to nije bilo dovoljno – ističe Daša.
Među onima koji su bili bliski sa Nikšom je i Goca Tržan, koja nam je rekla da još ne zna pod kojim okolnostima se dogodila smrt.
- Nemam zaista reči za ovo što se dogodilo Nikši. Bio mi je veliki prijatelj i bili smo bliski do te mere da sam ga zvala ocem. U šoku sam i još uvek čekam da me obaveste kada će on biti sahranjen. O razlozima njegove smrti uopšte ne želim da razmišljam, a ni da komentarišem zbog njegove porodice, kojoj su moje izjave po novinama u ovom trenutku najmanje potrebne – izjavila je Goca Tržan, a Miroslav Ilić je odlučio da neće komentarisati tragičnu smrt svog prijatelja dok ne prođe sahrana, čiji datum ne zna budući da još uvek traje istraga.
- Molim vas, jako mi je teško i nemam snage da sada pričam o tome. Čekam da mi jave kada je sahrana, a do tada neću ništa pričati – kratko je izjavio Miroslav za „Alo!“

Reklame

Ostavite komentar