Srpski kreatori oblače svetske zvezde

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 18 May 2011

Naši poznati kreatori Roksanda Ilinčić, Evica Milovanov Penezić, Ana Šekularac i Marko Mitanovski stigli su i do svetskog džet-seta i postali ljudi čije ime stoji iza haljine koje zvezde nose na brojnim holivudskim ceremonijama.

Roksandra Ilinčić
Zvezde koje oblači: Mišel Obama, Gvinet Paltrou, Tilda Svinton, Bjork, Kejt Hadson, Kejt Blančet i Kristina Riči
Ona već godinama oblači dame iz svetskog džet-seta, ali je najeksluzivniji klijent Mišel Obama koja je prošle godine na jutarnjem prijemu u Vašingotnu dočekala kineskog predsednika Hua Đintaoa u njenoj haljini. Pre nekoliko dana i holivudska glumica Gvinet Paltrou je obukla njenu haljinu na dodeli britanskih Nacionalnih filmskih nagrada u Londonu.
Evica Milovanov Penezić
Zvezde koje oblači: Vojvotkinja od Kembridža Ketrin
Kejt Midlton se pojavila sa rukavicama Evice Milovanov Penezić na dodeli diploma Princa Vilijama. – Kada je Princ Vilijem diplomrao, Kejt je od kraljice prvi put dobila dozvolu da sedi u prvom redu sa kraljevskom familijom i mislim da je velika čast što je baš za tu priliku imala moje rukavice – rekla je Evica.
Ana Šekularac
Zvezde koje oblači: Viktorija Bekam, Fergi, Šeril Kol, Rouzin Marfi…
Ana je zvezda revija u Londonu i Njujorku, a izlaže i u Srbiji.
- Rozin Marfi i Viktorija Bekam su direktno kontaktirale sa mnom, dok su Margo Stil i Kira Dib preko agenata tražile da im pošaljem haljine. Sviđa mi se što različite osobe nose moje modele – rekla je Ana.
Marko Mitanovski
Zvezde koje oblači: Ledi Gaga
Do saradnje je došlo preko Gaginog stiliste Nikole Forničetija koji je Marka Mitanovskog primetio na Londosnkoj nedelji mode i tražio je kostime za modni editorijal.
- Ledi Gagi se posebno svidela moja bela suknja, koja je jedini beli kostim u mojoj kolekciji i tražila je da joj poklonim tu suknju i da je ona ima jedina na svetu – otkrio je Mitanovski.
Reklame

Ostavite komentar