Srpski Top Model: Neda, Bojana i Milica trojka u superfinalu

Izvor: Press online
Postavljeno 25 May 2011

Poslednja nedelja TV šoua „Srpski top-model” odvijala se u Budvi, gde je pet devojaka koje su stigle do poslednjeg kruga bilo izloženo svojevrsnim izazovima žirija u sastavu Ivana Stanković, Miša Obradović i Nenad Radujević.

Svoj ketvok trebalo je da pokažu u kupaćim kostimima, bose, na šljunkovitoj plaži, a onda su, umesto cipela, dobile peraja. Ribe i plodovi mora bili su im rekviziti na foto-setu, pred objektivom Miše Obradovića.

Članovi žirija istakli su da konačnu ocenu nisu doneli samo na osnovu poslednje nedelje, već je u obzir uzeto celokupno ponašanje devojaka tokom šoua, ali i harizma, lice, telo, hod, poslovi koje su dobijale, moć transformacije. Na kraju, žiri je prelomio – Ana Minkić i Katarina Kojadinović ne idu u finale!

- Ana ima dosta kvaliteta, ali nije fotogenična. Mislim da je veliki uspeh što je ušla u top 5 – rekao je Miša Obradović, a sve devojke su zaplakale s njom.

Još više emocija izazvala je Katarinina eliminacija, zbog koje je čak i žiri zaplakao.

- Nisi do kraja pokazala svoj potencijal. Nedostajale su ti energija, opuštenost i kreativnost na fotografisanju, a to sve mora da poseduje jedan top-model – objasnila je Ivana Stanković odluku žirija.

Posle rastanka u suzama, pobednička trojka smogla je snage da se raduje svom uspehu, pa su Neda, Bojana i Milica plasman u finale proslavile na plaži, uz šampanjac. Posle deset dana priprema za veliko spektakularno finale, koje će se održati u nedelju, 5. juna, videćemo koja će od tri gracije postati prvi srpski top-model.

Reklame

Ostavite komentar