Sve što treba da znate pre nego što krenete na Sensation

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 19 May 2011

Spektakularna Sensation žurka održava se u subotu u Beogradskoj areni, uz fantastičnu scenografiju i nastupe nekih od najboljih di-džejeva današnjice. Ipak, pre nego što uplovite u „Ocean of White“, trebalo bi da se dobro pripremite da se ne bi desilo da vas s ulaza vrate zbog farmerki ili da zakasnite na početak jer ne možete da nađete parking.

KARTE
Beogradski Sensation je skoro rasprodat. U prodaji je još uvek moguće naći određenu količina ulaznica od 7.000 dinara koja možete nabaviti u Telenor prodavnicama širom Srbije, prodajnim mestima Card servisa i Eventima kao i preko sajta sensation.com. Na dan događaja, sve ulaznice će biti povučene iz regularne prodaje i moći će se nabaviti samo u Telenor prodavnicama i na blagajni Beogradske arene. Za sve koji su preko interneta kupili svoju ulaznicu, važno je da je odštampaju i donesu u Arenu. Svaka e-karta ima jedinstveni kod koji omogućava ulaz. Ulazak na Sensation nije dozvoljen mlađima od 18 godina. Na ulazima će se proverati lične karte i neophodno je da svi ponesu lične legitimacije.
ULAZI
Ispred Beogradske arene, već od 14 sati biće organizovana različita dešavanja za sve koji ranije pristignu u naš grad. Ulazi se otvaraju od 20 sati. Sensation počinje tačno u 22. Pobrinite se da dođete na vreme kako ne biste propustili veličanstveni početak. Sensation se završava u 6 sati sledećeg jutra.
ORMARI ZA GARDEROBU
Broj ormarića je limitiran za posetioce sa regularnim kartama. Molimo vas, pratite oznake do njih. Garderoba za VIP Gold Deluxe i VIP deluxe karte nalazi se unutra u Areni. Nije dozvoljeno unošenje putnih torbi i ranaca u Arenu. Male torbe su dozvoljene ali svi objekti koji mogu naneti štetu moraju biti otklonjeni. Ovo podrazumeva i staklene bočice sa parfemom.
OBLAČENJE
Ukoliko niste obučeni u belo, ulazak vam se neće dozvoliti čak i pored validne karte. Novac neće biti vraćen. Majice mogu imati sitnije printove u drugoj boji a isto tako i nakit i obuća mogu biti u bilo kojoj boji. Farmerke (plavi teksas) nisu dozvoljene. Kao što znate, pravilo Sensationa je „Be part of the night, dress in white”.
PREVOZ
Zbog ograničenog broja parking mesta oko Beogradske arene, preporučujemo korišćenje gradskog prevoza.
FOTOGRAFISANJE
Dozvoljeno je unošenje mobilnih i amaterskih foto aparata. Profesionalna oprema zahteva posebne Press akreditacije.
PROSTOR ZA PUŠENJE
Pušenje je dozvoljeno samo na specijalno obeleženim mestima.
PLAĆANJE
Ispred i u Areni plaća se tokenima. Jedan token košta 125 dinara i moći će da se nabavi na više pozicija. Za kupovinu tokena primaće se i keš i kreditne kartice.
Reklame

Ostavite komentar