Tamara Todevska tuži “Pink” za 5.000 evra

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 14 May 2011

Makedonska pevačica Tamara Todevska (25), mlađa sestra Tijane Dapčević, namerava da tuži RTV Pink jer joj još nije isplaćen honorar za učešće u rijaliti šou programu Dvor.

Tamara Todevska

Nezvanično se saznaje da je u pitanju suma od 5.000 evra. Ona kaže da je dogovor sa organizatorima bio da joj honorar bude isplaćen najkasnije mesec dana po završetku ovog šou programa.
- Dvor je završen 15. marta, prošlo je skoro dva meseca, a o novcu nema ni reči. Koliko je meni poznato, organizatori duguju i drugim učesnicima. Razmišljala sam šta da radim i rešila da im pošaljem opomenu pred tužbu. Ako me ne isplate u najkraćem roku, tužiću ih – zapretila je Tamara.

Ona priznaje da ju je starija sestra Tijana savetovala da sačeka sa tužbom, ali je nije uspela da je nagovori da se predomisli.

- Na Dvor sam ušla zbog novca! Afirmacija u Srbiji mi ne treba, jer mi to tržište nije toliko važno. Kada sam izračunala da za tri nedelje na nastupima u januaru neću zaraditi toliko para kao na Dvoru, prihvatila sam ponudu. Osim toga, htela sam sebe da vidim u drugačijem svetlu, u karantinu, i pozitivno sam samu sebe iznenadila.

Reklame

Ostavite komentar