Trač ili istina: Katarina Živković se sveti Saši Popoviću !?

Izvor: Vesti-online.com
Postavljeno 15 May 2011

Šta sve može da uradi neko kad pomisli da je velika zvezda? Jedan od najsvežijih primera bahatog ponašanja se desio u kafani Zorice Marković kada je pobednice  “Farme“ Katarina Živković napravila dug  od 90.000 dinara na račun Saleta Popovića.

Katarina Živković

Šta se krije iza osmeha ?

Kako saznaje “Alo!“, Popović je svojoj zvezdi “Granda“ nakon pobede u “Farmi“ i osvajanja novčane nagrade od 100.000 evra rekao da za te pare može samo da snimi album, ali ne i da dobije stan kao što je zamislila, što je nju prilično razbesnelo.

Saša joj je predložio da te pare uloži u album koji inače nije jeftin, a da na stan zaboravi, što je nju razbesnelo – priča za “Alo!“ izvor blizak pevačici i direktoru “Granda“, koji dodaje da se Leskovčanka na besu nije zaustavila, već je odlučila i da se osveti svom direktoru, i to u kafani Zorice Marković, gde je napravila žurku na račun Saše Popovića.

- Posle sastanka sa Popovićem, Kaća je poludela i odlučila da se sa društvom proveseli kod Markovićeve, gde je čest gost. Posle jedne pijanke koja je Živkovićevu koštala 90.000 dinara, ona je odlučila da taj ceh stavi na Sašino ime. Direktora “Granda“ je već iste večeri zbog ovog duga pozvala Zorica Marković i saopštila mu iznos koji je njegova pulenka napravila na njegov račun, što ga je razbesnelo. Sutradan je Kaću pozvao na sastanak na kom joj je skrenuo pažnju na njeno bahato ponašanje i rekao joj da prestane da razvlači svoj ljubavni život po novinama i da eksponira Branislava Jankovića. Takođe joj je rekao da račun od 90.000 dinara ne bi oprostio ni većim zvezdama, a kamoli njoj, koja trenutno nema puno nastupa – priča sagovornik lista.

Katarina Živković potvrdila je samo sastanke sa svojim direktorom.

- Ma to je smešna priča. Ja jesam imala sastanak sa direktorom, ali on je toliko korektan čovek i rekao mi je da sa svojim novcem mogu da radim šta želim. Što se tiče računa, umem ja da potrošim i više za veče – izjavila je Živkovićeva.

Reklame

2 komentara

  1. slavica said on 15/05/2011 at 22:00

    Nema ta pijandura vise ni cent od tih para !Posle poreza od 20%, i pijancenja ,kupovine poklona pirgavom Banetu da bi se kresnula jos koji put, i slikala sa njim ,Sasa popovic je uzeo svoje i ona je svorc !Da li bi da ima para iko od nas ostao duzan ??Toliko se odvali ,da se i ne seca sta se desilo te veceri, a lukava stara olinjala lisica Lepeza je odrala ,znam kafanu ,tamo enterijer ne kosta 90.000!Smesno i samo seljanki leskovackoj moze da se to uvali !napravite anketu od hiljadu devojaka jedna bi mozda rekla da bi to uradila !Nije ni ona ,ali stara lija……ha,ha ha.!A popovic ne prasta nikome …i tu ga je ugasila !!!!to potpisujem !

  2. tanja said on 16/05/2011 at 00:43

    Za tacnu informaciju a ne lupetanje gluposti pare od nagrade Kaca nije dobila i to ne samo ona vec i ostali. Bili su gosti na tv kopernikus Eva Ras i Kaca prosle nedelje,i jasno i glasno narocito Eva je rekla da nagrade tj. honorare nisu dobili, sto je Kaca takodje potvrdila. Ako nekoga ne ne volite nemojte ga blatiti bez razloga. Pozdrav za Kacu i Baneta.

Ostavite komentar