Trač ili istina: Olja Kovačević u ljubavi sa Borkom Stefanovićem

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 May 2011

Kako „Alo!“ saznaje, jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji poslednjih nekoliko meseci uživa u ljubavi sa političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova Borkom Stefanovićem

Olja i Borko

- Svi koji su bliski s Oljom znaju da je ona u ozbiljnoj vezi sa političarem Borkom Stefanovićem, ali da se trude da svoju ljubav sakriju od radoznalih očiju – kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:
- Upoznali su se prilikom poslovne saradnje pre više od godinu dana. Nakon toga, Borko i Olivera su ostvarili odličnu saradnju i on joj je pomogao da dođe do nekih ljudi iz sveta politike. Iako je u vreme kada su se upoznali Borko već predao zahtev za razvod braka, prvih nekoliko meseci njihov odnos je bio strogo profesionalan. Ali, vremenom je druženje preraslo u prijateljstvo, a ono u ljubav! – nastavlja priču naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

- Kada su otpočeli vezu, Stefanović je već bio razveden i odselio se iz stana u kom je živeo sa suprugom. Iznajmio je stan u Beogradu, ali je veći deo vremena provodio kod Olje. Pošto je njen stan, koji je kupila u centru Beograda, postao njihovo ljubavno gnezdo, sada razmišljaju da se on potpuno preseli i otpočnu zajednički život. Borko je čak upoznao Oljine roditelje, a koliko je veza između njih jaka govori i to što su prestali da se skrivaju od prijatelja. Naime, njih dvoje su prošle subote bili zajedno u Lazarevu blizu Zrenjanina kada je voditeljkina porodica davala četrdesetodnevni pomen Oljinoj baki, koja je nedavno preminula – završava priču naš izvor.
U želji da čujemo komentar popularne voditeljke i uspešnog diplomate, pozvali smo ih, ali do Olivere nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja. Sa druge strane, Stefanović nam se javio, saslušao naše pitanje da li je u vezi sa Oljom i kratko odgovorio:
- To su neistine!

Reklame

Ostavite komentar