TV Prva “otela” LOTO od TV Pink

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 31 May 2011

nova loto devojkaIgra na sreću LOTO seli se sa Pinka na Prvu, a Aleksandra Obradović, jedna od najlepših srpskih voditeljki zameniće dosadašnju LOTO devojku, Anu Pendić.

Naredno, 44. kolo igre na sreću LOTO na Prvoj srpskoj televiziji, zakazano je za petak, 3. jun sa početkom u 21.05, i uživo će se odigrati u specijalnom izdanju emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Igrači igre na sreću LOTO će od 7. juna, kao i do sada, svakog utorka i petka od 20.05 moći da prate izvlačenje LOTO brojeva, jedino što će morati da se naviknu da umesto Pinka uključuju Prvu televiziju.

Ana Pendić, dosadašnja “loto devojka”, priprema se za venčanje zakazano u septembru, a evo kako je prokomentarisala promenu:

- Loto prelazi na Prvu jer je Državna lutrija Srbije tako odlučila. Ja sam zaposlena na Televiziji Pink, a ne u Državnoj lutriji Srbije, tako da neću preći na Prvu. Spremaju se novi projekti na Pinku u kojima ću ja učestvovati, ne zna se tačno šta i kada, ali ću svakako biti deo njih – prokomentarisala je Ana Pendić.

Reklame

Ostavite komentar