Veliki Brat: Ko je spletkaroš, Bojana ili Marijana?

Izvor: poznati.info
Postavljeno 12 May 2011

Maske padaju svaki dan.. Ovaj put je “pukla” Bojana, i odlučila je da prekine svoje prijateljstvo sa Marijanom. Razgovor rukometašice sa Vladimirom je izgleda ostavio jak utisak, te je odlučila da okrene leđa svojoj prijateljici.


Naime, Bojani smeta što Marijana kada popije pravi gluposti po kući, u šta smo mogli i sami da se uverimo. Na jednoj od žurki, Šibenčanka je tražila od Vladimira da se skine, što je on i učinio. Za taj deo večeri Nemeš nije znao, niti mu je rečeno, i Bojana smatra da Marijana nije iskrena prema svom “voljenom u kući”.

U sred njihove rasprave u sobu je upao Nemeš koji je zahtevao da bude upoznat oko toga oko čega su njih dve raspravljale, ali Bojana nije želela da iznosi detalje. Nakon toga, Marijana je takođe krenula sa spletkama….

Naposletku, nakon žurke se Marijana opet pokajala za sve… spominjala je savršenog muža (izvan kuće), savršenu porodicu…

Reklame

1 komentar

  1. Kralj said on 13/05/2011 at 07:33

    Ne branim postupke ni Marijane ni Nemesa ali ova Bojana je zlo nevidjeno. Svo vreme je zaljubljena u Nemesa i ta bi se kara.. s’ njim uveliko da je kojim slucajem izabrao nju umesto ove Marijane. Trazi bilo kakav izgovor samo da je eliminise a onda ce doci na red da kuma i big friend otkaci Nemesa ali ce da cuva Radasina i vladimira jer smatra da joj nisu nikakva konkurencija za finale. Ona je djubre nevidjeno.

Ostavite komentar