Veliki Brat: Ko su nominovani ?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 12 May 2011

Radiša, Nirmal i Vladimir imali su isti broj glasova za nominacije od ostalih ukućana. Sve su jedni drugima rekli u lice, nije bilo skrivanja u ispovedaonici…

“Nikad javnije” nominacije održale su se u dvorištu, gde je ukućanima naređeno da se poređaju u vrstu. Na stolu su ih čekali tanjiri sa tortom punom šlaga, ali odmah su se zabrinuli – Veliki Brat retko “časti”…

“Zasladićemo vašu gorku dužnost! Nominujete po dvoje ukućana, tako što ih pogodite tortom u lice”, objasnio im je Veliki Brat. Dužnost da otvori “sezonu” gađanja tortama pripala je kapitenu Horvatu, koji je svakog od njih častio po jednom tortom u lice. Soraja je na brzaka vezala kosu, Marijana zanemela, Bojana kukala, a muškarci su se uglavnom smejali.

Svako od ukućana morao je da zvizne šlagom u lice “svoje” nominovane, i da im dodeli jedan ili dva poena. Kapiten Horvat jedini je raspolagao sa dva i četiri poena za nominacije.

Torte su počele da lete, ali i međusobne optužbe i izjave razočaranja, prekinutog prijateljstva ili otvorenog “hejta”. Najveće iznenađenje priredile su dojučerašnje kume Marijana i Bojana, koje više ne razgovaraju zbog činjenice da je Bojana potpala pod Vladimirov uticaj i posvađale su se. Crnogorac je više puta javno prozvao Marijanu zbog veze sa Nemešem, što je učinio i tokom nominacija.

“Ti si ovde ušla kao gospođa, a ko zna kao šta ćeš izaći. Ne podržavam žene kao što si ti, ne smatram ih ženama”, rekao je Vladimir i svoje izlaganje začinio tortom u lice. Naravno, nominovao je i Nemeša.

Crnogorac se i sam sit najeo torte, pošto mu je većina ukućana zamerila zbog agresivne svađe sa Antonijom. Radiša je nominovan uglavnom zbog toga što mu je ovo druga šansa u Kući, dok se Nirmal zamerio mnogima od kada je promenio ponašanje.

Kako je ko glasao:

Antonija: Vladimir i Radiša
Radiša: Antonija i Brendon
Nemeš: Vladimir i Radiša
Lester: Duško i Antonija
Soraja: Nirmal i Radiša
Duško: Nirmal i Radiša
Marijana: Vladimir i Radiša
Brendon: Radiša i Vladimir
Nikola: Duško i Brendon
Vladimir: Marijana i Nemeš
Bojana: Nikola i Marijana
Horvat: Nirmal i Radiša

Jedini koji nisu imali nijednu nominaciju su Lester i Bojana. Da li će se Radiši izjaloviti druga šansa, da li je Nirmal dojadio publici koliko i ukućanima, i da li će Vladimir dobiti još nedelju dana da “skače” ostalima po živcima, ali skače i na Bojanu, saznaćemo u nedelju uveče.

Reklame

Ostavite komentar