Veliki Brat: Ko su novi ukućani ?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 01 May 2011

Večeras su u kuću Velikog Brata ušli novi ukućani – Antonija iz Hrvatske, Vladimir iz Crne Gore i Branislav iz Srbije. A ko su oni?

Branislav Radonić ima 24 godine i voleo bi da ga zovu Brendon. Ovakav ukućanin nije se još našao među zidovima kuće na Košutnjaku, sasvim sigurno. Za tri godine uspeo je da proputuje pola sveta – od Severne Amerike do Kariba, kao i celu Evropu, hteo je da obiđe i Aziju, ali ga je u tome omeo Veliki Brat! Najradije se seća onih 24 sata koje je proveo – lebdeći iznad Menhetna! Za svoje 24 godine predstavljao se kao sin izraelskog ambasadora, francuski državljanin, a sada za sebe kaže da je – artist, performer koji je iskustvo stekao u Bruklinškom teatru! Sitne laži njemu čine svakodnevni život, a čini se da mu je omiljeni film “Uhvati me ako možeš”. Rođen je i živi u Čenti kod Zrenjanina, završio je Višu školu i hobiji su mu fitnes, vožnja rolera i surfovanje, naročito u Beogradu. Na ovim velikim talasima beogradskog okeana! Ako Veliki Brat pusti narodnjake na nekoj žurci, rasplakaće se i tražiće da izađe napolje, jer mu to ometa auru, za razliku od njegove omiljene grupe Pet Shop Boys. Željan je medijske pažnje i to ne krije!

Vladimir Tomović ima 28 godina, tvrdi da je pravi predstavnik svoje zemljei – majkin sin! On kaže za sebe da je dobar, fin, kulturan, lepo vaspitan, častan… Dugogodišnji je odgajivač nemačkih ovčara, student i poslovođa (a šta bi drugo bio) u jednoj kompaniji iz Sutomora. Ljubitelj je prirode, životinja i sporta. Obraz ne bi uprljao po cenu života! Sasvim je sigurno da zbog njega ukućanke neće moći da spavaju – a ako ne zbog “akcije” koju svakodnevno gledamo od Nemeša i Marijane, a ono sigurno zbog toga što nepodnošljivo hrče!

Antonija Jovanović dolazi iz Opatije i ima 25 godina. Nekadašnja šankerka i naravno PR noćnog kluba, trenutno – uživa ne radeći ništa! Iako su se se porodica i momak protivili njenom ulasku u kuću Velikog Brata, ona je i sada, baš kao i uvek u životu, uradila kako je htela! Želi da ostane upamćena, da ostavi pečat i da je gledaoci nikad ne zaborave – te da tako postane lice sa naslovnih strana! Voli svoje telo pa nas neće začuditi ako po Kući prošeta potpuno naga, jer je tako navikla i u svoja četiri zida. Ukućane će učiti Zumba plesu, ali samo ako budu dovoljno zanimljivi, veseli i seksi… Ona će svakako biti seksi, a hoće li biti i spremna za akciju, videćemo uskoro!

Reklame

Ostavite komentar