Veliki Brat: Marijana pevala pesme posvećene Gotovini !?

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 04 May 2011

U dnevnom pregledu „Velikog brata“ 30. aprila uveče emitovan je snimak na kojem se čuje kako Hrvatica peva pesmu Marka Perkovića Tompsona i Miroslava Škora „Sude mi“. I tu ne bi bilo ništa loše da numera nije posvećenja Anti Gotovini, koji je 15. aprila osuđen na 24 godine zatvora zbog zločina nad Srbima tokom akcije „Oluja“!

Marijana peva nacionalističke pesme

Inače, na svim video-klipovima postavljenim na internetu, stihovi „Knjigu piše vitez roda moga u dalekoj zemlji okovan…“ ilustrovani su fotografijama pomenutog hrvatskog generala, a ispod se mogu pročitati brojni komentari koji veličaju njegovo ime.

Produkcijska kuća „Imoušn“ neće kazniti Marijanu zbog pesme o ratnom zločincu.

“Niko od ukućana nije upoznat ni sa čim što se dešava u spoljnom svetu, pa ni sa suđenjem Anti Gotovini, tako da Marijanino pevanje nema veze s tim. Mnoge pesme u VB nisu zvanično zabranjene, nego se jednostavno izbegavaju jer je to višenacionalni projekat koji se radi u osetljivom regionu. U suprotnom, ako neko prekrši pravilo i počne sa uvredljivim pesmama, biće opomenut” – rekla je Ivana Škorić, PR „Imoušna“, a na pitanje ko je i zašto osporio ulazak Jelene Mitić u kuću VB, dobili smo odgovor:

“Ni RTL, ni Pink, ni TV Sitel, koji su emiteri, niti mogu niti se mešaju u izbor takmičara, već je to isključivo odluka produkcije „Imoušn“. U ovom slučaju pitanje je toliko banalno da je glupo na njega i odgovarati.”

Reklame

Ostavite komentar