Veliki Brat: Marijana se spakovala i htela da napusti kuću

Izvor:
Postavljeno 08 May 2011

Previše slobodno i pomalo bahato ponašanje Vladimira Tomovića u kući ’Velikog brata’ zasmetalo je većini ukućana, koji ga stalno ogovaraju.

marijana se pakuje

Ipak, najviše je iznervirao Antoniju, stalnim komentarima da će joj ispipati grudi na spavanju da bi proverio da li su prave ili silikonske.

Poslednji put kada joj je uputio takav komentar, Antonija se toliko iznervirala da mu je rekla da će ona njega izbosti nožem na spavanju ukoliko ne prestane sa takvim izjavama.

Ovakva reakcija nije se dopala 28-godišnjaku iz Sutomora, koji je počeo da vređa ukućanku na sav glas.

’Smradu jedan, razbiću te’ vikao je Vladimir na nju u kuhinji, a ostali stanari za to vreme su ih šokirano gledali. Antonija se zbog svega potresla pa je probala da se izvini zbog onoga što je rekla, ali Vladimir nije želeo ni da čuje.

Posebnu dramu izazvala je Marijana koja je iznenada Nemešu rekla da se ne oseća dobro i da joj na pamet padaju svakakve stvari. Depresivna Šibenčanka zaključila je da nema više razloga da ostaje u rijalitiju, i priznala Nemešu da joj u kući nedostaje sloboda i da u nekim situacijama uopšte ne reaguje onako kako bi inače reagovala. Dodala je da život u ‘Velikom bratu’ nije za nju, a u jednom trenutku rekla je da je ljuta na sebe, ali i na sve ostale ukućane.

Nemeša je iznenadila kada je sela pored kofera i počela da se pakuje, a zbunjeni Beograđanin je seo pored nje i zaprepašćeno je gledao, poručivši joj samo da dobro razmisli o svemu.

Reklame

Ostavite komentar