Veliki Brat: Napaljeni Nikola napadao Soraju

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 13 May 2011

Nikola Maurović je u pijanom stanju izabrao Soraju kao svoju metu i jedno vreme joj nije davao mira prethodne večeri. Situacija je mogla da izbegne kontroli jer je vidno alkoholisani Nikola sebi utuvio u glavu da Soraju mora imati pa je pokušavao da pronađe način da joj to i da do znanja.

Nikola napao Soraju

Sve je počelo razgovorom i pitanjima da li bi Soraja imala nešto sa njim i van kuće VB, na šta je Soraja reagovala izbegavanjem odgovora. Kada je Nikola pokušao i da joj se fizički približi tako što ju je bacio na krevet i stavio ruke iza leđa privijajući je čvrsto uz sebe, nije joj ostalo ništa drugo do da pokuša da pobegne, vičući: „Ovo je seksualno zlostavljanje“.

Ovo je malo otreznilo napaljenog Nikolu koji se samo počešao po međunožju i izjavio: „Ova devojka me mami na nasilje, nije normalna. Trebalo bi je prijaviti“.

Međutim, posle kraćeg vremena, lišen svih inhibicija, Nikola je nastavio samo ljubeći je po nogama i bedrima dosta dugo dok nije shvatio da je Soraja zaista ozbiljna. Tu se priča i završila, za sada.

Reklame

Ostavite komentar