Veliki Brat: Nemeš opet izgubio kontrolu …

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 02 May 2011

Antonija,Vladimir I Brendon su dopunili ekipu ukućana I pridružuli se prvoj postavi ukućana . Vladimir I Brendon su se pridružili muškom delu kuće, u takozvanu . “pećinu”, dok je Antonija ušla kroz zlatna vrata u kuću,i pridružila se ženskom delu ekipe.

Nikola Nemešević Nemeš izgubio kontrolu

Ukućane je odmah sačekalo iznenadjenje. Naime, “Žena Lavica” je zarobila u “pećinu “ muški deo ukućana, dok su ukućanke dobile kostime I “super moći” kojima treba da se potrude I da ih oslobode. A koje moći su ukućanke dobile od “Zene Lavice”? Ema ili „Super Dinamitna Ema“,super moć: brza ko raketa,skriveno oružje. Soraja „Magična Mis Sara Frost“ super moć: proizvodi za lepotu skriveno oružje.  Marijana „Mistična Meri Ključak“ supermoć: otključava vrata, umove i srca skriveno oružje. Antonija“Diva Antonijela“ super moć.

U „pećini“ je situacija vrlo napeta.”Žena Lavica” je skinula ukućane u donji veš te su oni prvi deo večeri proveli pokušavajući da ukapraju šta im je VB priremio,sve dok svima nije pustio snimak u kome im je “Žena Lavica” objasnila pravila igre. Isprva su se smejali zadatku,a li kada su shavtili da su bespomoćni, počela je da ih hvata nervoza i svako je drugačije reagovao na novonastalu situaciju.

Nemeš je  udarao glavom u zid, jer je opet razdvojen od svoje drage, drugi ukućani su proveli vreme upoznavajući se sa Vladom i Brendonom,dok je Nirmal bio ćutljiv..Nirmal nije puno raspoložen da ikoga komentariše jer je jučerašnji dan za njega bio jako težak. Naime  ukućani  su ga proglasili za “najnepoštenijeg” ukućanina,što je njega šokiralo pa se isplakao u ispovedaonici.

Reklame

Ostavite komentar