Veliki Brat: Soraja Vučelić podiže tenziju

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 23 May 2011

Nesuglasice u kući Velikog Brata ne jenjavaju. Poslednji u nizu je sukob Soraje i Nirmala.


Naime, Soraja je naprasno odlučila da sa ostalim ukućanima podeli pravu istinu o Nirmalu i otkrila da je on, dok su bili na otpadu, govorio kako Lestera treba izbaciti iz kuće zbog razbijanja stvari i da bi to poslužilo kao dobar primer ostalima.

Na takvu Sorajinu izjavu Nirmal je burno odreagovao i uputio joj mnoštvo pogrdnih reči, optuživši je da izmišlja priče  poput one da se sviđala Nemešu, zbog čega su Bojana i Marijana navodno ljute na nju.

U nemogućnosti da vikom prikrije bes koji je ukućanka izazvala u njemu, Nirmal je iz sve snage udarao šakama po stolu. Međutim, Soraja nije ostala dužna na njegove otpužbe o izmišljanju priča, pa je dodala kako je Nirmal plakao kad je Veliki Brat pustio Nemešovu pesmu, zbog čega je Nirmalov bes eksplodirao.

Verbalni sukob bi možda prerastao u fizički obračun da se Marijana i Nemeš nisu umešali. Dok je šutirao i lomio stolice u dvorištu, Marijana je pokušala da uteši rečima: „Nino, smiri se, nije bitno šta se govori, već ko govori. Plači i lomi, izbaci iz sebe sve zbog čega gubiš živce.“

Reklame

Ostavite komentar