Veliki kasting u kući Velikog Brata

Izvor: vb4.emotion.rs
Postavljeno 10 May 2011

Soraja Vučelić Veliki bratVeliki kasting u kući Velikog Brata je završen. Ukućani su se u nekoliko veština prestavili žiriju.

Kandidati su se u dnevnoj sobi susreli sa žirijem, koga su činili, reditelj Nemeš, koreograf Brendon i počasni član Marijana Mićić.

Kandidati su imali veliku tremu pri prestavljanju svojih talenata. Pevanje, ples i gluma bili su uslov za izlazak na veliki kasting u kući Velikog Brata. Soraja je prva probila led i otpočela svoj nastup pred strašnim žirijem. Nakon njene izvodbe na red su došli i ostali ukućani, koje je Veliki Brat prozivao jednog po jednog. Svako je na svoj način inpresionirao žiri, što glumom, glasom ili pak plesnom tačkom. Ukućani i žiri su uživali, smejali se i veoma dobro zabavili. Uskoro će Veliki Brat izreći rezultate kastinga.

Večeras će se kao i prethodnih nedelja ukućani opustiti uz muziku i piće.Svi su odlučili da se potrude, da žurka bude najbolja do sada. Zanimljivo je, da je svaki utorak upamćen da li po zbližavanjima ili pak raskidima Nemeša i Marijane, po trbušnim plesovima Eme, kao i izlivima emocija ostalih ukućana. Večeras Nikola prognozira početak nove ljubavi!

Sasvim je siguran da će se Bojana i Vladimir poljubiti i započeti romansu, iako je Bojana ubeđena da se to neće desiti. Ono što je definitivno, da je žurka večeras, a šta će muzika i piće izvući iz ukućana videćemo.

Reklame

Ostavite komentar