Verovali ili ne: Boki 13 voli nežnije …

Izvor: Red Baron
Postavljeno 23 May 2011

Kada sam mislio da se od Bojana Jovanovskog alias Bokija 13 čulo sve što se moglo čuti stigao je snažan demanti . Gostujući kod Ognjena Amidžića ovaj perverzni kontraverzni makedonski “šoumen” iskoristio je priliku da najavi promenu imidža ali i da porazgovara o svojim seksualnim iskustvima !?!

Boki je saopštio gledaocima kako je odlučio da postane normalan drugi čovek tj. da će totalno promeniti imidž. Najavio je da će od sada biti pravo muško, bez šminke i ženske garderobe. Na ovaj korak se odlučio pošto mu je dosadilo da trpi raznorazne prozivke na račun svog oblačenja i ponašanja. I taman kada smo pomislili da će nešto biti od ovog “momka” došla su na red i pitanja iz Ognjenovih “čarobnih kuglica”.

E, upravao tada se desio i jedan od zanimljivijih trenutaka u emisiji, kada je Boki 13 prepričao jedno od svojih seksualnih iskustava:

- Imao sam seks sa jednom osobom, kad je ta ista osoba počela da me pljuje. Šokiran, pitao sam je šta to radi, a dobio odgovor da nju to pali i uzbuđuje. Ali, mene ne. Ja volim nežnije - rekao je Boki, koji ni ovog puta nije želeo da otkrije da li je osoba sa kojom je imao seks muškog ili ženskog pola.

I šta sad da radimo? Da li da mu poverujemo ili ne? Možda da ipak sačekamo i uverimo se u istinitost Bokijevih namera. Čuda se zaista ponekad dešavaju.

Reklame

Ostavite komentar