Viki Miljković demantuje operaciju nosa

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 16 May 2011

Ništa nisam radila na licu, nisam ništa operisala, ni nos, iako sam zakazivala operaciju, ali je i otkazala, zbog poslovnih obaveza.

Ipak, planiram da to uradim jednog dana, jer imam devijaciju nosa i probleme sa sinusima, moj suprug je zbog sličnih problema već uradio intervenciju, kao i moj brat – kaže za S media portal folk pevačica Violeta Viki Miljković.

Poznatu folkerku smo pozvali u nameri da rešimo dilemu njenog fantastičnog izgleda na fotografijama koje su objavljene u novom broju Storija.
Osim sjajne vitke linije po kojoj je prepoznatljiva, ova pevačica je iznenadila svojim prilično drugačijim izgledom lica, a nama se učinilo da je za to najzaslužnija operacija nosa… Međutim, ona kaže da to nije tačno.
- Hvala vam na komplimentu, ali mislim da je za moj sjajan izgled najzaslužniji šminker Dušan Lalić koji je verovatno dosta doprineo kao i fotograf Miša Obradović. Iskreno, operaciju sam bila zakazala kad i moj suprug, s tom razlikom što je on to završio, a ja odustala, neću se usuditi skoro, iako mi ta devijacija toliko smeta, pogotovo kad putujem avionom, valjda zbog pritiska – kaže Viki Miljković.

Reklame

Ostavite komentar