Zorica Dukić u vezi sa Mladenom Radulovićem

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 May 2011

Iako se već u nekoliko navrata tokom trajanja rijaliti programa „Parovi“ moglo čuti da su Zorica Dukić i Miloš Vuković svoju vezu postavili na viši nivo, odnosno, da su koketiranja i flertovi sa strane dozvoljeni, pobednica programa je, kako se priča, otišla korak dalje, pa je otpočela vezu i sa Mladenom Radulovićem.

zorica dukić

Naime, kako saznajemo od izvora bliskom ovom rijliti paru, Dukićeva i bivši Anabelin dečko se znaju iz viđenja odranije, a svoje zvanično upoznavanje imali su posle „Parova“:
- Posle rijalitija, Mladen je poslao Zorici poruku u kojoj joj je čestitao na pobedi i tako je krenulo njihovo dopisivanje, a potom izlazak u grad, koji se vrlo brzo pretvorio u nešto više od običnog drugarstva. Otud i ne čudi što su nedavno uslikani zajedno na humanitarnoj žurki u jednom klubu – priča za naš list izvor koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.
Ipak, da ovo dvoje bivših učesnika različitih rijaliti programa ne odustaju od svog „drugarstva“ bilo je očigledno i pre nekoliko dana kada su u popodnevnim satima posetili jedan poznati prestonički kafić u ulici Strahinjića bana.

U želji da čujemo komentar navodnih novopečenih golupčića, pozvali smo Mladena, koji nije odgovarao na naše pozive, dok je Zorica bila iznenađena pitanjem:
- Šta je tu čudno što se dve javne ličnosti sreću?! Mladena znam odranije iz sveta modelinga, a planiramo i da radimo neke zajedničke projekte. Miloš i ja smo i dalje u vezi i sve je normalno – rekla nam je u jednom dahu Zorica Dukić.

Reklame

Ostavite komentar