Ana Nikolić: Dete ne usvajam zbog pomodarstva

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Jun 2011

Izbor garderobe Ane Nikolić uvek uzburka javnost. Bilo kad se pojavi na nekom festivalu, bilo kad u šortsu dođe u sudnicu. Smatrate li sebe jednom od najseksepilnijih pevačica u Srbiji? I šta je zapravo to što vas ističe od drugih?

“To ste vi rekli i hvala na komplimentu. S druge strane, ja sam sasvim obična devojka iz komšiluka, sa svim vrlinama, manama, srećom i tugom kao i svaka prosečna devojka. Jedina razlika je u tome što se moj posao odvija javno za razliku od doktorke koja sedi u ordinaciji. Nisam nedodirljiva zvezda, već me ljudi doživljavaju kao svoju, sebi dragu i sličnu i smatram da me zbog toga vole. I u tome je tajna mog uspeha. Ponosna sam na to.”
Izjavili ste kako biste voleli da usvojite dete iz Zvečanske, kako se to odvija? “To je priča u načelu – o nekom vremenu u daljoj budućnosti. To nije moje obećanje i odluka koja će da se realizuje odmah, već priča da sam voljna da uradim tako nešto. Naravno da prevashodno želim da se ostvarim kao majka, da imam svoje dete, a s obzirom na to da sam u mogućnosti da odgajam više dece, zašto ne bih usrećila još nekog mališana? Ne želim da dužim o toj temi pošto je već bilo prozivki da se to priča trenda radi. A podsetiću da sam o toj svojoj odluci pričala pre nekoliko godina. Dakle, u pitanju je iskrenost, a ne pomodarstvo.”

Reklame

Ostavite komentar