Boris i Lucija Novković očekuju prinovu

Izvor: 24sata.hr
Postavljeno 07 Jun 2011

Istina je, Lucija i ja čekamo drugo dete, potvrdio je Boris Novković, ali nije više  želeo reći o sreći u njegovoj porodici, o kojoj već neko vreme bruji hrvatska estrada.

Njegova supruga Lucija tri meseca je trudna i potkraj godine njihov sin, dvogodišnji Noa, dobiće brata ili sestru. Boris kaže da ne želi razgovarati o privatnom životu, ali nema dvojbe da prinovu u kući Novkovići jedva čekaju.

Tim više što je pre rođenja svog prvog sina, kad je supruga Lucija bila u petome mesecu trudnoće, Boris rekao da je konačnospreman za tu odgovornu ulogu.

- Jako sam sretan što ću postati otac – rekao je tada Boris.

Ni onda nije bio raspoložen da veselu vest deli sa medijima. Ali tada ih je ‘otkrio’ Lucijin trudnički stomačić.

– Drago mi je da smo to tako dugo uspevali skrivati od javnosti. Prema narodnom običaju, nismo želeli slaviti nešto za što još nismo bili sigurni da će se dogoditi – govorio je tada, a mišljenje nije promenio ni sada.

Ipak, upravo za “Večernji list” nedavno je priznao kako ga mali Noa jako razneži poljupcem i osmehom.

– Mami da pokoju poljubac, a meni nasloni lice da ja njemu dam. Kupuje me osmehom, ima taj iskreni, nevini osmeh koji se ne može naučiti. Onaj koji ide iznutra. Zanimljivo mi je posmatrati  ga. Voleo bih da uvek zadrži taj osmeh – rekao je Boris Novković i dodao kako se već sad vidi sa kime će Noa, kad poraste, lakše na kraj.

– Veći sam autoritet, moje ‘ne’ zvuči drukčije. Ali veza s mamom još je uvek područje jednog bića – zaključio je Boris.

Reklame

Ostavite komentar