Borka Tomović i Viktor Savić u tajnoj vezi

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Jun 2011

Iako već godinama tvrde da između njih nema ništa više osim iskrenog i pravog prijateljstva, glumica Borka Tomović i njen kolega Viktor Savić već nekoliko meseci uživaju u ljubavnoj romansi, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih paru!


- Borka i Viktor su nakon upoznavanja bili dobri prijatelji, međutim, vrlo brzo su između njih počele da se javljaju druge emocije. Nije im trebalo mnogo da shvate da ne mogu da se bore protiv svojih osećanja, pa su uplovili u vezu. Ali, pošto su oboje javne ličnosti, odlučili su da je najbolje da svoju ljubav sakriju od javnosti pa su i dalje svuda pričali da su samo prijatelji – priča za naš list dobro obavešteni izvor blizak ovom paru i dodaje da su tako jedno vreme uspeli da funkcionišu, ali da je napetost počela da im smeta.
- Teško je biti sa nekim, a to skrivati. Jednostavno, počelo je da ih opterećuje što ne mogu da se zagrle ili poljube kada to požele. Na kraju, nisu mogli da podnesu pritisak, što je videlo nekoliko ljudi koji su se zatekli u klubu Pozorišta „Boško Buha“ nakon odigrane predstave ‚‘Vasilisa prekrasna‘‘, u kojoj igraju zajedno. Kao i svaki put, sedeli su, pričali uz piće, a onda je Viktor poljubio Borku. Pretpostavljam da su se opustili jer ih nije posmatralo mnogo radoznalih očiju. Nakon što su popili piće, zajedno su napustili pozorište – završio je naš izvor.
U želji da saznamo da li je informacija o njihovoj romansi tačna i da li uskoro nameravaju da je obelodane, pozvali smo glumački par. Dok je Viktor bio nedostupan za naše pozive, Borka se javila na telefon.

- Svašta! – bilo je prvo što je glumica izgovorila, a na naše pitanje kako komentariše informaciju da su viđeni kako se ljube u kafiću pozorišta u kojem rade, Borka je odlučila da prekine razgovor.
- Ja sam na probi. Zdravo! – rekla je pre nego što je spustila slušalicu.

Reklame

Ostavite komentar