Bračna drama Goce Tržan se nastavlja …

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 23 Jun 2011

Posle dve nedelje od napuštanja porodičnog stana u Mirijevu, suprug Goce Tržan, Ivan Marinković, potvrdio je da će se razvesti od pop pevačice. Povređeni muž izjavio je da su on i Goca odlučili da stave tačku na njihovu ljubav.


- Naš razvod je u početnoj fazi. Goca, ćerka Lena i ja treba da obavimo još neke razgovore sa određenim ljudima, a onda ćemo videti kako će postupak dalje ići – rekao je Ivan.

Bivši partneri poručili su da će se potruditi da trogodišnju ćerku Lenu poštede mučnih situacija, kojima su oni već danima izloženi u medijima.

- Goca i ja nismo zlotvori koji bi išli na štetu deteta, tako da će ono biti maksimalno zaštićeno od svega u šta smo umešani nas dvoje. Lena ni za šta nije kriva – poručio je Marinković.

Mada oboje tvrde da im je u interesu ćerkin mir, postavlja se pitanje čemu onda njihovo eksponiranje u medijima. Prepucavanje budućih bivših supružnika ne jenjava ni na društvenoj mreži „Fejsbuk“. Pošto je u četvrtak zbog navodno lošeg zdravstvenog stanja završila u Urgentnom centru, pop pevačica je u sedam sati izjutra okačila srceparaući komentar na svoj profil: „Sve što je bilo juče sada je već prošlost. Ali, šta me čeka sutra? Počinje još jedan novi dan, vreme je da se spremim za moj mali privatan pakao.“

Iz pisanja njenog muža, pak, nameće se utisak da se Ivan pita dokle će se njegov bračni brodolom razvlačiti po medijima.

Dokle više? Vidi li se kraj? Je li misli neko da meni fali malo marketinga? Da li sam nekom izjavom to pokazao? Je li treba da kukam, da budem mučenik? Ne razumem više ništa. Sve je otišlo tamo gde nije trebalo. Ali, hajde, valjda to tako treba, otkud znam“, napisao je Ivan.

Reklame

Ostavite komentar