Bregović i Alen Ademović prekinuli sradnju

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 06 Jun 2011

Pevač „Orkestra za svadbe i sahrane“ Alen Ademović napustio je legendarnog Gorana Bregovića jer je odlučio da započne solo karijeru, vest je koja je odjeknula ovih dana po prestoničkim kuloarima.


- Nakon pesme „Kruška“, koja je u vrlo kratkom roku postigla vrtoglavi uspeh, mladi pevač odlučio je da stavi tačku na saradnju sa Goranom Bregovićem i započne svoju samostalnu karijeru. Na jednom od nastupa, kada se ukazala prilika, Alen je Goranu saopštio kako je odlučio da otpočne solo karijeru, što Bregu uopšte nije iznenadilo, jer nije prvi put da on nekoga načini poznatim i da taj posle ode iz benda. Uostalom, Bregović je vođa projekta i svuda je on najbitniji, a ume da prepozna talenat, tako da je bio uveren da će se brzo snaći – rekao je za naš list izvor blizak slavnom muzičaru.
Informaciju da više ne sarađuje sa Bregom potvrdio je i sam Ademović, koji je rekao i da su se razišli bez ikakve zle krvi.
- Tačno je da već nekih mesec dana nisam u Breginom sastavu i da započinjem solo karijeru. Rastali smo se kao prava braća, a on mi je dao veliku podršku u svemu što planiram da napravim. Brega mi je ponudio pomoć oko svega što mi zatreba i ja sam mu beskrajno zahvalan na tome – kaže Ademović za „Alo!“.

Reklame

Ostavite komentar