Ceca ostala neprikosnovena – Čola na Ušću pred 80.000 ljudi

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 Jun 2011

Četiri godine od poslednjeg nastupa pred beogradskom publikom, Čola je konačno i na Ušću, ovoga puta pred 80.000 obožavalaca. Neverovatna četiri sata spektakla nikoga nisu ostavila ravnodušnim. Publika je vrištala kad se pojavio na bini, obučen u prelepo crno odelo.

Koncert je počeo pesmom „Sinoć nisi bila tu“, a zatim je pozdravio publiku i rekao da je simbolično izabrao ovu pesmu za početak koncerta jer je to pesma s njegovog prvog albuma, kojom su počeli njegovi prvi nastupi.

Otpevao je pesmu „Vagabundo“, koju nikad dosad nije pevao na svojim koncertima, ali na koju je publika fantastično reagovala. Nizali su se hitovi „Produži dalje“, „April u Beogradu“, „Glavo luda“ i mnogi drugi.

Posle sat i 45 minuta Čola je napustio binu, a pozitivna atmosfera je i dalje bila prisutna jer je scenu prepustio energičnom Dragoljubu Đuričiću i bubnjarima. A onda se muzički heroj vratio na veliku binu, pošto se presvukao u srebrnosivo odelo, i obradovao publiku pesmom „Noć mi te duguje“. Jedno je sigurno – Čola nije ostao dužan. Njegov snažni glas često je gušilo jednoglasno pevanje fanova. Koncert je završio pesmom „Ti si mi u krvi“, da bi uz raskošni vatromet pozdravio publiku i još jednom dokazao da ume da pomera granice.

Reklame

Ostavite komentar