Da li će TV Prva izgubiti nacionalnu frekvenciju !?

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 26 Jun 2011

Voditelj “Prve srpske televizije” Ivan Ivanović, iako se ne nalazi u zemlji, izjavio je danas za “Blic” da je saopštenje Demokratske zajednice Hrvata (DZH) “puno laži” i da ta organizacija samo želi da skrene pažnju na sebe.

- Mislim da je to pokušaj male političke organizacije da skrene pažnju na sebe. Ako misle da sam ugrozio njihova prava, neka me tuže sudu. U njihovom saopštenju ima dosta laži, a politikanti su takvi. RRA je ozbiljna organizacija, koja dobro radi svoj posao, a mi kao televizija uvek poštujemo njihove sugestije – rekao je Ivanović.

Ranije danas DZH je optužila voditelja da je vređao Hrvate i katoličku crkvu u emisijama “Veče sa Ivanom Ivanovićem” od 29. aprila i 6. maja.

Organizacija je zatražila od Saveta Republičke radiodifuzne agencije da se “Prvoj” zbog toga oduzme pravo na nacionalnu frekvenciju.

Na pitanje o mogućem poređenju ovog incidenta sa nedavnim ispadom američke komičarke Čelsi Hendler, Ivan je rekao:

- Čelsi je preterala u tom smislu da u njenom humoru nema ni malo istine. Tada humor prelazi u vređanje. Možda su se iz DZH ugledali na tu situaciju, a možda ne govore srpski dovoljno dobro, pa nisu najbolje razumeli moje šale.

Reklame

Ostavite komentar