Da li je Stanija Dobrojević za naslovnicu Plejboja !?

Fotke postavljene 03 Jun 2011


Stanija Dobrojević, Novosađanka koja godinama živi i radi u Americi, do kraja ove godine bi mogla da se nađe na naslovnoj strani američkog magazina “Plejboj“. Ona je nedavno upoznala Hjua Hefnera, ludovala je na njegovim žurkama, slikala se naga i ušla u najuži izbor od 12 devojaka za fotografisanje za naslovnicu.

Stanija u Srbiji važi za jednu od najpoželjnijih devojaka koju su spajali sa mnogim poznatim muškarcima, ali još niko nije osvojio njeno srce…

“Hefner je jedan fin dekica, sitan i star, ali je pravi džentlmen i devojke ga obožavaju”, rekla je Stanija za “Blic”. Na konstataciju da ovde vlada mit da je spavao sa svim devojkama koje ga okružuju, Stanija kaže:

‘True Hollywood Story’, Hjuova objavljena biografija, kao i objavljenje knjige pojedinih zečica, potrvrđuju da je mit istinit. Bio je sa najlepšim devojkama sveta dok ga nije izdala “snaga”! Mada, ženi se u junu sa 24-godišnjakinjom, neka im je sa srećom”, kaže Stanija i najavljuje da bi do kraja godine trebalo da sazna da li će baš ona biti ta srećnica koja će se pojaviti na naslovnici američkog “Plejboja”.

Izvor: Svet.rs ; Foto: Blic.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar