Da li je Veliki Brat namešten !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 26 Jun 2011

Marijana Čvrljak, 27-godišnja Šibenčanka, Ivanova supruga, Nemeševa devojka i majka dvogodišnje Korine, izaći će iz kuće na Košutnjaku poslednja i dobiti ček na nešto više od 100.000 evra.

Kako otkriva izvor blizak produkciji, lepa Hrvatica je od samog ulaska imala poseban zadatak – trebalo je da zavede što više muškaraca i izgradi imidž femme fatale. Situacija se otrgla kontroli kada se Nemeš ozbiljno zaljubio, te je plan morao da se menja u hodu, jer su psiholozi procenili da je agresivan i nestabilan, a nisu smeli da rizikuju da se desi nasilje u kući. Ipak, izvor nije znao da kaže da li je Marijana potpisala poseban ugovor kojim se obavezala na seks u kući, ili je to bila njena “pesnička sloboda”, odnosno da je odlučila da dodatno začini igru.
Ipak, ukoliko se navodi ovog izvora, ali i šuškanja koja po forumima traju već nedeljama, pa i mesecima unazad, pokažu kao opravdana i Marijana zaista pobedi, u produkciji ovog programa trebalo bi da se zapitaju da li je poruka koju na taj način šalju sledeća – obrazovanje, poštenje, pristojnost i vernost nisu bitni, sve u životu možeš postići seksom?!
Možda bi i o tome trebalo misliti…

Reklame

2 komentara

  1. Jecka said on 27/06/2011 at 00:36

    Jedina poruka koja je poslata narodu je – JEBITE SE SVI, AL ZA PARE!

  2. MladenBg said on 27/06/2011 at 07:41

    Naravno da je namesten! Znaju oni sta narod najvise voli da gleda! Masa voli niske strasti i zato, ko je gledao juce VB mogao je videti da je sve pravljeno po “scenariju”! Zao mi je samo ukucana,jer su mislili da je postena igra! 

Ostavite komentar