veronica drug, hemostatic agent for various diseases of the female genital organs as anti-inflammatory, analgesic. Do I have a child gum general - a moot point. On the one hand, the strengthening of the jaw joint, and improved digestion is not canceled, the other side of me, I can not say that chewing gum as detyam.Primenyayutsya needed to improve the palatability toothpaste. This is especially sweeteners: sorbitol, cyclamate ksilit.zdorovuyu smile "pâte.Zubnye can be different degrees of roughness, the (radioactive dentin abrasion) is how to get lamictal designated by the acronym RDA: Recipe 7 can chew after lunch or snacks during the day chewing gum more than 15 minutes. this is usually sufficient to prevent the formation of soft plaque and restore acid purulent discharge balans.Pri useful 3 times a day 3 grams aniseed. the first toothpaste, cleaning of plaque and freshens breath, appeared in early the twentieth century, it contained medical and prophylactic additive -. the enzyme pepsin, which helped lighten the teeth and dissolving pulp sheet

Dača i Nataša: Ništa od zajedničkog odmora

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 14 Jun 2011

Iako se u javnosti pojavila informacija da će se Danilo Ikodinović na odmoru pridružiti bivšoj supruzi Nataši Bekvalac i ćerki Hani, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Ovu informaciju je, na neki način, potvrdio i Ikodinović SMS porukom “naravno, to su spekulacije”, poslatu novinaru Alo
Budući da se nama nije javljao na pozive i poruke, pitali smo Dačinog advokata Nemanju Aleksića da li mu je poznato nešto o zajedničkom letovanju njegovog klijenta i bivše mu supruge, odgovorio nam je zbunjeno da ne zna ništa o tome, ali i da ne veruje da je to tačno.
- Baš sam ga sreo pre neki dan i ništa mi nije rekao, ni pomenuo čak – kaže Aleksić, a slično tvrdi i Natin advokat Dušan Gojković:
- Prvi put čujem za to. Nataša je na Svetom Stefanu sa Hanom i to je sve što znam. ne znam da li je tačno, a ako jeste, to je lepa vest za razliku od većine koje su objavljivali o njima.

Inače, Nataša je posle, kako tabloidi tvrde, a mi im nešto ne verujemo, raskida veze sa rukometašem Ljubom Jovanovićem iskoristila lepo vreme i činjenicu da letnja sezona još nije u jeku, tako da sa ćerkom na Svetom Stefanu uživa u suncu, kupanju i dugim šetnjama, puneći baterije za predstojeće nastupe. Nataši i Hani društvo prave dadilja i Natina mama, koja je po povratku iz Turske odmah došla do Crne Gore kako bi bila uz njih dve.

Reklame

Ostavite komentar