Daču Ikodinovića otac upozoravao na vezu sa Natašom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Jun 2011

Ne sluteći da će mu sin Danilo Ikodinović posle šest ipo godina braka sa pop pevačicom Natašom Bekvalac doživeti bračni krah, otac bivšeg vaterpolo reprezentativca upozorio ga je da je novosadska barbika skupa igračka i da to nije za njega.

„Sine, mnogo ti je to skupa igračka“, rekao mi je tata kada sam mu saopštio da se zabavljam sa Natašom. Naravno, nije mislio u materijalnom smislu – rekao je sinoć Dača u emisiji „Dobro veče Srbijo“. Tom prilikom, on je prvi put javno, na televiziji, demantovao vezu sa Milicom Dražin, medicinskom sestrom iz Novog Sada, rekavši da je površno poznaje.

- Naravno da moj brak nije propao zbog nje i nas dvoje nismo bili ni u kakvoj vezi. Zašto smo se Nataša i ja razišli, što se mene tiče, ostaće između nje i mene – rekao je Ikodinović. On se osvrnuo i na trenutke od pre tri godine kada su mu lekari saopštili da je takoreći ostao bez ruke zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

- Posle sedmodnevne veštačke kome u kojoj sam bio, lekari su mi saopštili da sam ostao bez desne ruke, odnosno da ona nije u funkciji. Nekoliko dana sam plakao zbog toga. Poželeo sam da zatvorim oči i umrem. Za tih mesec dana koliko sam bio na intenzivnoj nezi skoro 200 puta su mi u operacionoj sali radili razne intervencije trudeći se da mi sačuvaju ruku – ispričao je Dača sa setom u glasu.

Reklame

Ostavite komentar