Dženan Lončarević promovisao novi album

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 16 Jun 2011

Dženan Lončarević je u “S kafeu” na Košutnjaku, u organizaciji Radija S, održao promociju svog najnovijeg albuma “Zdravo dušo”. Na žurci se pojavio veliki broj kolega i saradnika koji su Dženanov album ocenili odličnim.

Pevač Dženan Lončarević priredio je u “S kafeu” na Košutnjaku žurku povodom promocije svog najnovijeg albuma Zdravo dušo. Na promociji se pojavio veliki broj javnih ličnosti: Željko Joksimović, Jovana Janković, Goca Tržan, Romana, Ana Nikolić, Bojan Marović i mnogi drugi.

Dženan nije krio dobro raspoloženje a u prilog tome ide i činjenica je rešio da na promociji otpeva sve pesme sa aktuelnog albuma.

- Zaista sam ponosan na ovaj album. Na njemu je radilo mnogo ljudi, profesionalci u svom poslu: Željko Joksimović, Braja, Marina Tucaković, Mlađan Dinkić, i još mnogo njih… prezadovoljan sam! Malo se žanrovski razlikuje od svega prethodnog što sam radio, ali reakcije publike su odlične, rekao je Dženan za S media portal.

Pevač je rekao i da razmišlja o velikom koncertu, ali će prvo promovisati nove pesme u gradovima duž zemlje a i šire. Sa svojom vernom publikom družiće se u klubovima kako je i navikao.

Reklame

Ostavite komentar