Gde letuju naše estradne zvezde

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 28 Jun 2011

Mnoge estradne zvezde već pakuju kofere za letovanje. Dok će većina pevača i ovog leta otići na crnogorsko primorje, gde tradicionalno nastupaju u jeku sezone, neki već uživaju ili se spremaju za dugo očekivani odmor.


Za razliku od onih koji još ne znaju kada će i gde otputovati, Aca Lukas se već vratio sa letovanja. S obzirom na to da poznati pevač tokom leta radi punom parom, odlučio je da sa suprugom Sonjom otputuje na odmor pre početka sezone i to u Tursku, gde letuju već nekoliko godina. Mada je prvobitna ideja bila da odsednu u jednom od najluksuznijih hotela u Beleku, opredelili su se, ipak, za Antaliju, kao i lane.

- Sonjina kuma, koja živi u Nemačkoj, ima kuću u Antaliji i to je bio jedan od razloga zašto smo tamo otišli – rekao nam je Aca Lukas. – Ja sam se već vratio sa mora, a moja supruga će ostati kod kume još nedelju dana. Mnogo nam se dopada Turska i bilo nam je, zaista, lepo. Uskoro me očekuju nastupi na crnogorskom primorju, a između 10. i 15. avgusta prekidam sve poslovne aktivnosti. Idemo u Leverkuzen gde će se Sonja poroditi.

Na odmor u Tursku u utorak je otputovala i Neda Ukraden. Društvo u luksuznom hotelu „Dolče vita“ u Kemeru praviće joj prijatelji, a po povratku iz poznatog turskog letovališta, pop pevačica neće zaobići ni crnogorsko primorje, tačnije Lepetane, gde ima kuću.

- S obzirom na to da mi je ova godina bila izuzetno naporna i da sam imala mnogobrojne koncerte, rešila sam da odem na zasluženi odmor – rekla nam je Neda Ukraden. – Odlučila sam se za Kemer, jer sam čula sve najlepše o tom letovalištu i sigurna sam da ću uživati. Po povratku sa odmora, očekuju me nastupi na hrvatskom i crnogorskom primorju, a najveći deo leta, kao i svake godine, provešću u prodičnoj kući u Lepetanima.

Omiljenu destinaciju ovog leta neće menjati ni Seka Aleksić. Ona će krajem avgusta sa suprugom Veljkom Piljikićem otputovati u poznato egipatsko letovalište Šarm el Šeik, gde pevačica letuje godinama. Par će odsesti u luksuznom hotelu „For sizn“.

Među pevačima koji još nisu odlučili gde će provesti letnji odmor je i Lepa Brena, jer je preokupirana nastupima. Najveća folk zvezda bivše Jugoslavije kaže da o tome uvek odlučuje u poslednjem trenutku.

- Zbog poslovnih obaveza ne možemo unapred da planiramo odmor, već to uvek činimo u poslednjem trenutku – rekla nam je Lepa Brena. – Obično se okupimo svi porodično i za 24 sata preko interneta pronađemo odgovarajući aranžman. Deca sada imaju svoje društvo i svoje želje, tako da im mi više nismo zanimljivi. Čak i ukoliko Boba i ja otputujemo sami, biće nam lepo.

Reklame

Ostavite komentar