Gordana Žarković: Žao mi je što sam grlila Kalinića

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 05 Jun 2011

Ko bi rekao da jedan zagrljaj može da bude uzrok skandala koji rezultira otkazom! A upravo to se, sudeći po priči dobro obaveštenih izvora sa „Prve“ televizije, dogodilo urednici zabavnog programa Slađani Slavković kada je emitovala snimak na kome se nova uzdanica televizije Milan Kalinić grli sa atraktivnom plavušom.

Gordana Žarković i Milan Kalinić

I dok po javnosti kruže razne verzije događaja, a akteri izbegavaju da potvrde ili demantuju informaciju da je Slađana dobila otkaz zbog Milana, „Alo!“ je uspeo da stupi u kontakt sa Gordanom Žarković, sportistkinjom koja je grleći glumca pokrenula čitav skandal. Atraktivna plavuša nam je rekla da je u čudu zbog svega što se desilo.

- Gledala sam taj snimak i ne vidim šta je na njemu toliko čudno?! Ušla sam u klub gde su pravili proslavu povodom proslavljanja predstave, pozdravila se sa Milanom zagrljajem i čestitala na svemu što su uradili. Žao mi je što je jedan zagrljaj napravio toliku pometnju, i da sam to tada znala, nikada ga ne bih zagrlila – rekla je Gordana u prvi mah, a potom pojasnila zašto je Kalinić napravio čudan, po mišljenju mnogih besan izraz lica, kada je video da ih snimaju.
- Kada sam videla da nas neka televizija snima, rekla sam mu da vodi računa i tada se okrenuo. Pretpostavljam da mu je žena napravila problem, a verovatno ću ga imati i ja kada mi dečko dođe sa puta, ali se nadam da će se sve srediti. Nisam ja neka zanimljiva ličnost da bi se mediji bavili sa mnom jer sam sportista i ne vodim takav život – kaže Gordana i dodaje da sa Kalinićem nikada nije imala ništa.

-Nisam nikad imala ništa sa njim niti ću imati. Ama baš nikakvu šemu! Ja sam bila i na proslavi povodom 100-te predstave i sada kada su slavili kraj. Jako sam dobar prijatelj sa Milanom Vasićem, a zašto je toliko bio zanimljiv taj zagrljaj sa Kalinićem, ne znam. A oni su u prilogu to predstavili kao romantičnu scenu i pustili muziku iz „Titanika“. Mislim da je i to doprinelo da se čitava scena protumači pogrešno. Pretpostavljam da je to razlog što je Milan burno reagovao na sastanku na „Prvoj“, a zaista ne bih da komentarišem da li je ta žena dobila otkaz zbog toga – rekla je za naš list plavuša sa snimka koja je preko noći postala medijska zvezda.

Reklame

1 komentar

  1. Djosha said on 07/06/2011 at 14:03

    Ma opusteno,
    Ne treba da brine Milanova zena..ovo nije atraktivna plavusha nego trandza. Haha, koja rugoba

Ostavite komentar